Plusscouts (30+)

Plusscouts zijn volwassen Scouts die Scouting Olivier van Noort II steunen. Dit kan op vele manieren, bijvoorbeeld door mee te werken aan activiteiten, door beschikbaar te zijn als adviseur, Scouting Olivier van Noort II financieel te steunen, noem maar op!

Wat doen de Plusscouts?


Plusscouts hebben ook met enige regelmaat eigen activiteiten. Dit kan variëren van een gezellige avond bij een kampvuur, samen eens uit eten of een keer zeilen. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt! Over het algemeen houden de Plusscouts vier tot zes bijeenkomsten per jaar.

SONY DSC SONY DSC

Voor wie zijn de Plusscouts?


Iedereen die volwassen is en betrokken wil zijn/blijven bij Scouting Olivier van Noort II kan zich aanmelden als plusscout. Ook volwassen die nog nooit lid zijn geweest van Scouting kunnen plusscout worden. Plusscouts zijn over het algemeen ouder dan 30 jaar, maar uitzonderingen zijn mogelijk. Vaak blijven leden die wel aan de groep verbonden willen blijven, maar even wat minder tijd hebben, lid als plusscout.

Ook ouders van jeugdleden of vrienden die bereid zijn af en toe eens te helpen bij een activiteit kunnen plusscout worden. Zo help je Scouting Olivier van Noort II en krijg je er een gezellige vriendengroep voor terug.

Je hoort er bij!


Als plusscout hoor je er echt bij! Je bent lid van Scouting Olivier van Noort II en hebt de rechten van een buitengewoon lid van Scouting Nederland. Je ontvangt dus ook de landelijke ledenbladen, kan deelnemen aan regionale en landelijke Scouting-activiteiten en je zult uitgenodigd worden voor de grotere groepsactiviteiten van Scouting Olivier van Noort II.

Over de Plusscouts


Leeftijd: 30 jaar en ouder

Opkomst: 4 tot 6 maal per jaar

Contact met de plusscouts?