Tenten voor Verhuur

Scouting Olivier van Noort II verhuurt diverse tenten. Hieronder is onze ‘catalogus’ te zien met een korte omschrijving van de tent en de prijs.

Het verhuur van tenten word geregeld door de Beheerstichting. Wilt u een tent huren? Mail of bel dan naar de beheerstichting. Wilt u ook andere materialen huren, die niet op deze pagina staan? Vraag naar de mogelijkheden!

Voor het transport en begeleiding tijdens het opzetten en afbreken rekenen wij € 0,35 per km van en naar Schoonhoven.

Boogtent


Deze tenten zijn 5 meter lang en 5,5 meter breed. Boogtenten zijn aan de voor- en achterzijde koppelbaar met andere boog- of kruistenten. Door deze tenten te koppelen kan een grotere tent gecreëerd worden. Een boogtent heeft twee deuren, waardoor deze tent ook alleen opgezet kan worden. Deze tent is ideaal als leeftent, maar ook geschikt om met grote groepen in te slapen.

Bij het huren van een boogtent krijgt u begeleiding bij het opzetten van de tent.

Wij hebben 3 boogtenten beschikbaar voor verhuur.

€40,- per dag, eerste dag €60,-

verhuur12

Kruistent


Deze tenten zijn 7,5 meter lang en 5,5 meter breed. Kruistenten zijn niet alleen aan de voor- en achterzijde koppelbaar, maar ook aan beide zijkanten kunnen boog- of kruistenten gekoppeld worden. Een kruistent heeft vier deuren, waardoor deze tent ook alleen opgezet kan worden. Deze tent is ideaal als leeftent, maar ook geschikt om met grote groepen in te slapen.

Bij het huren van een kruistent krijgt u begeleiding bij het opzetten van de tent.

Wij hebben 2 kruistenten beschikbaar voor verhuur.

€50,- per dag, eerste dag €75,-

verhuur13

Patrouilletent


Een patrouilletent is geschikt om met maximaal 6 personen in te overnachten. Deze tent heeft aan zowel de voor- als achterzijde een ingang. Afmetingen van de kuip zijn 400 bij 240 cm.

Wij hebben 4 patrouilletenten beschikbaar voor verhuur.

€35,- per dag, eerste dag €50,-

verhuur14

Jamboreetent


Een jamboreetent is geschikt om met maximaal 10 personen in te overnachten. Deze tent heeft aan zowel de voor- als achterzijde een ingang. Afmetingen van de kuip zijn 400 bij 350 cm.

Wij hebben 4 jamboreetenten beschikbaar voor verhuur.

€35,- per dag, eerste dag €50,-

verhuur15

 

Disclaimer: ondanks dat deze website met uiterste zorgvuldigheid is samengesteld, kan Scouting Olivier van Noort II niet aansprakelijk worden gesteld voor verouderde inhoud of onjuistheden op deze website.