Weekendkamp ZV

Na 1,5 maand hard werken om hun eigen boten te onderhouden, konden de boten van de Zeeverkenners 13 en 14 april helemaal wordenafgemaakt tijdens het weekendkamp. Dankzij droog weer de weken er voor was er ook veel tijd voor leuke spellen en andere activiteiten.

Zaterdag om 10 uur waren alle Zeeverkenners aanwezig. Na het openen en het droogmaken van de boten, werden de laatste vlakken geschilderd. Na de lunch was er nog tijd over om iets leuks te schilderen op de voordekken. Het middagprogramma werd afgesloten met een actief spelletje levend kwartet.

Nadat de Zeeverkenners tenten hadden opgezet om ‘s avonds in te gaan slapen, moesten ze per bak een menu samenstellen. Daarna mochten ze zelf alles kopen en natuurlijk ook zelf klaarmaken. Nadat iedereen heerlijk had gegeten werd alles netjes afgewassen en opgeruimd. Helaas begon het te regenen en moest het avondprogramma naar binnen verplaatst worden. Gelukkig wisten de Zeeverkenners zich goed te vermaken met pictionary en het chaosspel.

Ondanks de mooie weersvoorspellingen viel er zondag ochtend helaas nog wat regen. In plaats van de laatste details op de boten schilderen, moesten de Zeeverkenners zich nog even binnen vermaken met wat kaart- en bordspellen. Gelukkig was het snel weer droog en begon de zon te schijnen. De laatste details konden op de boten geschilderd worden en eindelijk waren ze af! De rest van de dag stond vooral in het teken van opruimen en zeilmateriaal voorbereiden.

Om 4 uur was het kamp afgelopen en kon iedereen weer naar huis. De Zeeverkenners mogen trots zijn op hun harde werk de afgelopen weken en dit weekendkamp!