Zomerkamp ZV

Tijdens de eerste week van de zomervakantie zijn de Zeeverkenners een week op zomerkamp geweest naar de Kagerplassen. Enkele weken voor het kamp ontvingen de Zeeverkenners thuis al een flessenpost van Robinson. Met als thema Expeditie Kaag moesten de drie bakken sleutels verdienen en strijden om de eeuwen oude schat van Robinson. Alleen de beste bak kreeg de schat in handen.

Door allerlei spellen en opdrachten te doen konden de Zeeverkenners sleutels verdienen zoals een zeilwedstrijd, het dierengeluidenspel, Schoonhovens Monopoly en het verfspel. Daarnaast zijn de Zeeverkenners ’s nachts gedropt en hebben ze op eigen kracht een tweedaagse trektocht gevaren. Iedere avond verzamelden de Zeeverkenners zich bij de eilandraad waar de sleutels werden uitgedeeld en geteld. Na een nek-aan-nek-race van een paar dagen was er dan toch een winnaar!

Het was een erg warm en windstil kamp, wat betekende dat er heel veel is gezwommen tijdens het kamp. Gelukkig verveelde het warme weer en het natte water niet, want alle Zeeverkenners kunnen terugdenken aan een fantastische week op en in het water!