Bevers (5 – 7 jaar)

Helaas is onze beverspeltak tijdelijk gestopt in verband met een gebrek aan leiding. We hopen op korte termijn de bevers weer op te kunnen starten.

Tot die tijd kunt u uw kind gewoon aanmelden. Wanneer de bevers weer starten, of uw kind oud genoeg is om naar de welpen te gaan, krijgt u van ons bericht. Daarnaast zijn nieuwe leidingleden ook van harte welkom! Heeft u interesse neem dan contact met ons op.

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk iedere week iets vrolijks of spannends te beleven samen met andere kinderen? Vind je het leuk om lekker buiten te spelen? Dan zijn de bevers echt iets voor jou! Je komt dan spelen, knutselen, spelletjes doen, koken, buiten spelen in Huize Hotsjietonia en nog veel meer leuke dingen. Soms zijn er extra speciale activiteiten, zoals logeerpartijtjes op het clubhuis.

100_2770 SONY DSC

In het thema Hotsjietonia beleven de Bevers avonturen vanuit het gezichtspunt van Stuiter. Stuiter beleefd met de andere bewoners, onder andere Sterre, Roos, Rebel, Noa, Bas Bos en Keet van het dorp Hotsjietonia leuke en spannende avonturen.

IMAG0625 SONY DSC

Elke zaterdag zijn onze bevers druk bezig. We bruisen van allerhande leuke activiteiten en avonturen. Als je graag mee wilt doen, kun je je opgeven via bevers@ovn2.nl.

Over de bevers


Leeftijd: 5 tot 7 jaar

Opkomst: Zaterdag van 9:30 tot 12:00

E-mail: bevers@ovn2.nl