Welpen (7 – 10 jaar)

Vind je het leuk om met een groep kinderen van jou leeftijd spellen te spelen en te kanoën? Dan zijn de welpen echt iets voor jou! Elke zaterdag van 9:30 tot 12:00 houden de welpen een opkomst. Is het mooi weer? Dan gaan ze zeker kanoën op de Grote Gracht!

100_2681 100_6090

De welpen bestaan uit een groep jongens en meisjes van 7 tot 10 jaar. De welpen zijn opgedeeld in groepjes van 5 á 6 welpen, deze groepjes noemen we nesten. Bij de welpen maak je voor het eerst echt kennis met wat waterscouts doen. Natuurlijk wel zo veilig mogelijk! Welpen varen regelmatig op de gracht met kano’s. Daarnaast doen de welpen allerlei andere activiteiten, zoals spelletjes (denk aan busjetrap, levend stratego e.d.). Verder wordt er aandacht besteedt aan vaardigheden, zoals vuur stoken, knopen en pionieren.

100_7036 100_2709

Jaarlijks hebben de welpen twee kampen. In het voorjaar is er een weekendkamp en in de zomervakantie is er een zomerkamp van een week. Ieder jaar heeft het zomerkamp een spannend thema waar de hele week om draait.

Lijkt het je ook wat om veel avonturen en waterpret te beleven? Dan zijn de welpen echt iets voor jou! De welpen zijn erg actief met sport en spel, waarbij plezier maken voorop staat. Is het slecht weer? Dan doen we allerlei leuke dingen in en om het clubhuis.

Over de welpen


Leeftijd: 7 tot 10 jaar

Opkomst: Zaterdag van 9:30 tot 12:00

Contact met de welpen?