Nawaka 2022

Het Nawaka pannenkoekenrestaurant 2.0
Na het daverende succes van de vorige editie 4 jaar geleden organiseren de Zeeverkenners van Scouting Olivier van Noort II voor de tweede keer het grote Nawaka pannenkoekenrestaurant. De opbrengst van deze avond zal gebruikt worden om in 2022 naar Nawaka te gaan.

Net als 4 jaar geleden is ons pannenkoekenrestaurant een ‘all-inclusive’ restaurant met een duidelijk Scoutingkarakter. Dat betekent dus een simpele setting en simpel eten, allemaal door de Zeeverkenners zelf gemaakt! Als hoofdgerecht zullen er pannenkoeken geserveerd worden, daarnaast zal er ook een voor– en nagerecht geserveerd worden. Drinken zit bij de prijs inbegrepen.

Maar om het nog beter te maken dan de vorige editie brengen we het Nawaka pannenkoekenrestaurant naar een nieuw niveau! Met dit keer onder andere een zomers (hopelijk zonnig) terras en live muziek van onze eigen Mees. Per persoon brengen wij slechts €15,00 in rekening. Hier helpt u niet alleen de Zeeverkenners naar Nawaka, maar het levert u ook nog eens een leuke, gezellige en smakelijke avond op! We organiseren het pannenkoekenrestaurant zaterdag 18 juni en u kunt kiezen uit 2 tijden: van 17:00 tot 19:00 of van 19:00 tot 21:00. tussen Reserveren kan via deze link!

Waarom deze actie?
De Zeeverkenners van Scouting Olivier van Noort II willen ontzettend graag naar Nawaka 2022. Nawaka is het grootste waterscoutingkamp van Europa. Eens in de vier jaar wordt dit georganiseerd en in 2022 is het weer zover: Nawaka 2022 Wonderschoon! Duizenden waterscouts uit Nederland en daarbuiten ontmoeten elkaar en beleven 10 dagen lang uitdagende activiteiten in en rondom het water.

Dit waterscoutingkamp is fors duurder dan een normaal zomerkamp. Wij willen dat alle Zeeverkenners mee kunnen en daarom gaan we dit jaar diverse acties organiseren. Helpt u ons mee om de Zeeverkenners een onvergetelijk kamp te geven?