Filmweekend

15 t/m 17 februari hield de stam het jaarlijkse filmweekend. Een weekend vol met films, games en een clubhuis vol tv’s. Ieder voorjaar slepen stamleden hun tv’s, spelcomputers en dvd-collectie naar het clubhuis om een heel weekend lang films te kijken en games te spelen.

Vrijdagavond, wanneer normaal ook de stamopkomst is, was goed bezocht en er werd volop films gekeken en games gespeeld. Tot in de late uurtjes stonden de tv’s aan en het was natuurlijk ontzettend gezellig.

Na een paar korte uurtjes slapen was het tijd voor een deel van de stam om opkomst te geven. De gelukkige stamleden die (nog) geen opkomst hadden wisten de spelcomputers vrij snel weer te vinden. Met een ontbijtje in de ene hand, en een controller in de andere werd er gewoon weer verder gespeeld.

Zaterdagavond is er heerlijk gegeten. Onze eigen “chef-kok” Wilbert was de hele middag druk in de weer in de kombuis, maar het resultaat was weer om trots op te zijn. De stam kon genieten van een heerlijke minestronesoep, gevolgd door haricots verts in spek, röstischijfjes, biefstuk met pepersaus en als nagerecht bavarois.  Op zaterdagavond was ook de Wilde Vaart welkom, en werd het weer een lange nacht…

Toen zondag iedereen weer fris en fruitig was, werd het kamp afgesloten met het opruimen van alle spullen en het clubhuis weer schoon en netjes maken. Vele handen maken licht werk, dus de stam had dit zo voor elkaar. Met een drankje als afsluiting was het weekend afgelopen en ging iedereen weer naar huis, om zondagavond lekker op tijd hun bed in te kruipen!