Halloween

Natuurlijk was ook dit jaar Spookhoven niet compleet zonder het spookhuis van Scouting Olivier van Noort II! Er is een week hard geklust, maar het resultaat mocht er weer wezen. Maar liefst 462 hebben dit jaar een bezoek gebracht aan ons spookhuis!

In het ziekenhuis gebeurde een hoop vreemde dingen. Het ging natuurlijk al fout in de lift, die vanwege Halloween alleen nog maar naar de dertiende verdieping ging. Althans… als het gillende meisje daar tenminste geen stokje voor stak!

Onderweg naar de doktoren waren er een hoop vreemde en enge patiënten. Wat is er toch mis met dit ziekenhuis!? De eerste dokter liet zijn assistente allerlei organen uit zijn patiënt halen en al snel bleek dat de patiënt het niet lang uit hield zonder hart…

In het mortuarium was het erg druk, de laatste tijd overleden er wel erg veel patiënten. De doodsoorzaken waren vaak… laten we zeggen… nogal vreemd. Maar er was nog iets veel vreemders aan de hand, er verdwenen nogal vaak lichamen!

De schuldige bleek te laatste dokter te zijn, haar hobby was namelijk het ‘verbouwen’ van lichamen. Een arm vervangen door de poot van een varken, of misschien een extra oog? Haar creaties waren ook lang niet altijd even vriendelijk…