Halloween

Met bijna 500 bezoekers kunnen we Halloween 2014 weer een groot succes noemen! Na een week voorbereidingen (en heel veel vrijwillige uurtjes) kon op vrijdag avond het Spookhuis open. Het thema van dit jaar? Piraten!

Als eerste kwamen we binnen twee piraten tegen die een geweldige schat hadden gevonden. Nadat iedereen even de schat had aangeraakt moesten ze wel wat opbiechten, de schat zou namelijk vervloekt zijn!

Vervolgens gingen we verder naar het piratenschip. Hier was duidelijk wat mis, het piratenschip zat vol met enge vervloekte piraten!

De kapitein was zeker niet blij met zijn vervloekte bemanningsleden en gaf bezoekers de schuld. Maar iemand de schuld geven heeft geen zin, het is belangrijker om het op te lossen. Maar hoe?

De dokter had een aantal vervloekte bemanningsleden gevangen gezet en dacht wel een oplossing te weten: de bemanningsleden opensnijden! Maar helaas leek dat niet echt te werken…

In het ruim van het piratenschip had iemand wel de oplossing gevonden! Het was een kwestie van piraten vastzetten en de handen afhakken. De handen vlogen in het rond, maar of dit nu echt geholpen heeft…