Nieuw: de Junioren!

Vanaf september dit jaar kan Scoutinggroep Olivier van Noort 2 haar ledenaantal uitbreiden. Er is een nieuwe leeftijdsgroep gecreëerd voor kinderen van 10 t/m 12 jaar die plaats geeft aan 24 nieuwe leden. Deze speltak die Junioren wordt genoemd, zal zich in de zomermaanden bezig gaan houden met roeien en talloze andere Scoutingactiviteiten in en rond de Vlist en Botersloot. Daarnaast zullen zij rondom het clubgebouw aan de Beregracht diverse outdoor activiteiten gaan doen. De wintermaanden worden gevuld met training, botenonderhoud en sport en spel.

Door deze ontwikkeling krijgt de vereniging ook meer ruimte voor nieuwe leden bij de andere speltakken zoals de Welpen van 7 t/m 10 jaar, die zomers veelal te vinden zijn in hun kano’s op de gracht, en de Zeeverkenners in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar die leren zeilen op de Lek.

Wil je meer informatie over de activiteiten van deze Scoutinggroep of wil je eens komen kijken, kijk dan op de website www.ovn2.nl voor informatie, opkomsttijden en contactgegevens.