NLdoet

Op zaterdag 21 maart zijn er in het kader van NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, een aantal klussen verricht in en om ons clubhuis. Dankzij de hulp van een behoorlijk aantal vrijwilligers, waaronder raadsleden van de gemeente Krimpenerwaard, was NLdoet voor ons weer een groot succes!

De afgelopen weken is er in ons clubhuis al hard gewerkt aan het vernieuwen van de keuken. Tijdens NLdoet is er dankbaar gebruik gemaakt van de extra handjes en hebben we het voor elkaar gekregen de hele keuken te betegelen! De komende weken zal er nog hard gewerkt worden om de hele keuken af te maken. Benieuwd naar het eindresultaat? Houdt onze website in de gaten of ‘vind ons leuk’ op Facebook!

Daarnaast is er buiten een begin gemaakt aan het (inmiddels hard nodige) schilderwerk van de deuren en kozijnen. Alles is netjes opgeschuurd en is klaar om in de lak gezet te worden. Helaas was het door de weersomstandigheden niet mogelijk te schilderen, maar een goed begin is het halve werk!

Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers die een handje hebben geholpen tijdens NLdoet en wij hopen deze vrijwilligers volgend jaar bij de volgende klus weer te zien!