Qmusic Kerstkado actie

Zaterdag 15 december hebben de Zeeverkenners zich ingezet voor een goed doel. Qmusic hield een actie waarbij er kerstcadeau’s ingeleverd konden worden, welke vervolgens uitgedeeld worden aan mensen die het niet zo breed hebben en zich geen kerstcadeau’s kunnen veroorloven. Door het appel en ei spel te spelen wisten de Zeeverkenners maarliefst 84 cadeau’s te verzamelen!

Bij het appel en het ei spel begin je met een appel en een ei. Deze moet je vervolgens ruilen voor iets anders. Zo ga je door tot je iets leuks hebt, in dit geval dus kerstcadeautjes. De Zeevekenners gingen in 4 groepjes de stad in. Na 2 uur ruilen kwamen ze weer terug met een verbazingwekkende 84 cadeau’s. En dat voor maar 4 appels en 4 eieren. Fantastisch!

Na de opkomst werden alle cadeautjes ingepakt door de vier oudste Zeeverkenners. Een uur en 9 rollen inpakpapier verder was het eindelijk zo ver! Ze konden naar IJsselstein om de cadeau’s aan te bieden. Met een volle krat het terrein op en na een kort intervieuw met een radioverslaggever werden de cadeau’s ingeleverd.

Inmiddel zijn er al 19.700 cadeau’s ingeleverd en dat worden er ongetwijfeld nog veel meer! De Zeeverkenners mogen trots zijn op hun aandeel aan deze actie!