Sinterklaas op het clubhuis

Ook dit jaar hebben de Bevers en de Welpen bezoek gehad van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. Wegwijs Piet had de boot van Sinterklaas helemaal de verkeerde kant op gestuurd, maar na een lastige zoektocht hadden ze ons clubhuis dan toch gevonden!

De boot van Sinterklaas lag niet meer in het water, maar reed over het land! Wegwijs Piet had wel een TomTom, maar of dat nou zo goed werkte…? Nee, de TomTom was helemaal in de war! Uiteindelijke besloot Wegwijs Piet er een ouderwetse kaart bij te pakken en kwam het toch nog allemaal goed en kwamen ze bij ons clubhuis aan!

Hier stonden de Bevers en de Welpen Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zingend op te wachten. Toen we de TomTom van alles hoorde vertellen begrepen we wel dat Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten moeite hadden om ons clubhuis te vinden. “Links, rechts, links, rechts, neem de veerboot, probeer om te keren, neem de veerboot”, het was wel duidelijk dat de TomTom helemaal in de war was!

Als eerste ging Sinterklaas bij de Bevers leuke cadeautjes uitdelen! Daarna ging hij naar de Welpen, die ’s ochtends al lekker kruidnootjes hadden gebakken. De Welpen werden bijeen geroepen voor een verhaaltje. Natuurlijk had Zwarte Piet ook cadeautjes voor de Welpen bij zich! Nadat Sinterklaas nog een grapje uithaalde met de Welpenleiding vertrokken Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten weer.

Tot volgend jaar!