Sinterklaas

Zaterdag 1 december wist Sinterklaas ons clubhuis weer te vinden. Helaas moest Sinterklaas het doen zonder zijn paard, maar gelukkig konden hij en zijn Pieten dit jaar op de moter komen.


Allereerst ging Sinterklaas langs de Bevers. Nadat Sinterklaas eens grondig zijn Grote Boek had bekeken, moesten de Bevers met z’n allen ‘roeien’. De Pieten lieten wat Pietenkunsten zien waarna Sinterklaas eens grondig alle Bevers af ging. Hadden ze zich wel gedragen dit jaar? Gelukkig kreeg toch iedere Bevers een leuk cadeau van de Sint.

Vervolgens ging Sinterklaas langs de Welpen. De Welpen waren druk aan het knutselen, maar natuurlijk hadden ze wel tijd voor Sinterklaas. Ook de Welpen moesten ‘roeien’, en ook hier waren de Pieten weer Pieten. Maar hadden de Welpen zich wel gedragen dit jaar? Ondanks er toch wat stoute kinderen bij waren, gaf de Sint iedere Welp een leuk cadeau.

De Sint moest weer verder, maar gelukkig had hij twee Pieten achtergelaten om de Zeeverkenners die middag te helpen, natuurlijk met een grote zak strooigoed!