Weekendkamp Welpen

In het weekend van 11 & 12 april vond het jaarlijkse weekendkamp voor de Welpen weer plaats! Het kamp vond plaats in ons eigen clubhuis in Schoonhoven, maar de Welpen sliepen daarentegen wel in tenten. Op vrijdagavond stonden de Welpen te trappelen om aan het weekendkamp te beginnen.

Vrijdagavond begonnen de Welpen met het spannende dierengeluidenspel en gingen daarna al kletsend en giebelend proberen te slapen. Zaterdagochtend 10:00 uur vertrokken de Welpen naar de Duinenmars. In Schoonhoven bleef het niet droog, maar in de duinen gelukkig wel! Nadat ze hun 5 kilometer hadden gelopen, hebben ze levend bingo gedaan en mochten ze uitrusten van de Duinenmars. Na de heerlijke macaroni als avondeten, was het tijd voor Levend Stratego. Tot slot hebben de Welpen mogen genieten van marshmallows bij het kampvuur waarbij volop werd gezongen en verhalen werden verteld.

Zondagochtend was het stralend weer en zijn de Welpen het water opgegaan met de kano’s. Voor veel Welpen een nieuwe ervaring. Tot slot hebben we wat gedronken en kwamen alle papa’s en mama’s hun uitgeputte kinderen weer ophalen. Het was een geslaagd kamp!