Weekendkamp Welpen

In het weekend van 1 en 2 juni hadden de welpen een superleuk weekendkamp. Ze zijn het weekendkamp leuk begonnen door de jungledag te bezoeken bij de Kantanky’s in Gouda. Welpen van de hele regio hebben daar samengewerkt om de rotsschildering van een verdwaalde holbewoner weer compleet te maken, en als dank voor alle hulp kreeg elke welp een heerlijk zakje snoep en een vervangend insigne.

Na de jungledag gingen ze terug naar het clubhuis in Schoonhoven om daar te gaan kanoën en wat spellen in het park te spelen. Helaas kantelde tijdens het kanoën een van de kano’s om, maar na een warme douche konden ook deze welpen in de avond gezellig om het kampvuur zitten met marshmallows en een liedjesbundel.

De volgende ochtend zijn ze weer vroeg opgestaan om te ochtendgymnastieken en om te ontbijten. Na wat leuke spelletjes in het park mochten de welpen gaan zeilen op de lek, onder begeleiding van de gekwalificeerde verkennerleiding. Na een paar uurtjes in het lekkere weer gezeild te hebben was er helaas al weer een einde aan het supergezellige weekendkamp. Alle welpen hebben het naar hun zin gehad en de leiding uiteraard ook.