Zomerkamp WV

Aan het eind van deze zomervakantie was de Wilde Vaart op zomerkamp aan het Veluwemeer in de buurt van Harderwijk. Ze hebben een heerlijke week gehad met uitstekend weer en veel plezier. Een overzicht van de week:

Maandag gingen ze naar de binnenstad van Harderwijk voor een spel om gekke opdrachten te doen waarmee ze punten konden verdienen. Diezelfde avond zijn ze midden in de nacht, met de smoes dat ze verstoppertje gingen spelen, in een bos gedropt.

De rest van het kamp stond in het teken van nog meer gekke dingen. Zo is het natuurlijk leuk om een schommel te pionieren, maar het is nog leuker om die schommel vervolgens op een vlot te zetten!  Zo zijn ze ook, niet geheel gewenst maar toch erg gaaf, omgeslagen met een van hun vletten.

‘s Avonds was het lekker rond het kampvuur zitten om, onder het genot van een lekkere midnight snack, ludieke spelletjes te spelen. Op een dag was de dagindeling compleet omgegooid. Zo begonnen ze vroeg in de ochtend met een het avondeten en eindigden ze aan het eind van de dag met een ontbijt bestaande uit pannenkoeken.

Het was een superweek met veel lach-, plons- en kampvuurmomenten. Alle Wilde Vaart leden en hun begeleiding hebben het prima naar hun zin gehad en kijken al weer uit naar het volgende kamp.